Catering Zwolle

Catering Zwolle

Of het nu gaat om de opening van je nieuwe zaak, een personeelsfeest, een zakenlunch of –diner, de vrijdagmiddagborrel voorzien van bijzondere hapjes of het afscheidsfeest van een speciale collega; Chef Peter Selie is je cateraar in Zwolle en wijde omgeving. We kunnen op locatie komen koken of op afspraak komen bezorgen. Ook leveren we servies, partytenten, drankjes en vlotte bediening.

Culinaire mogelijkheden

Wij kunnen in principe alles maken waar je zin in hebt. Wil je een uitgebreide brunch of lunch voor groepjes, een compleet verzorgde barbecue of diverse buffetten uit alle hoeken van de wereld? Of wat dacht je van een delicieus diner tot in de puntjes verzorgd? Wij zorgen er altijd voor dat er genoeg is voor iedereen. Uiteraard houden wij rekening met de wensen en dieëten.

High Tea

Onbeperkt thee drinken op z’n Engels? Onze Classic High Tea is traditioneel met scones en room,chocolade, cake, vers fruit, brownies, muffins en diverse sandwiches uit eigen keuken.

High Wine

Een nieuwe variant op de High Tea is de High Wine, een proeverij van verschillende wijnen met bijpassende hapjes, delicatessen en hartige lekkernijen. Erg leuk voor verjaardagen of babyshowers of gewoon, omdat het kan.

Private Dining/Diner voor twee

Private dining is een intieme manier van dineren, waarbij onze privékoks voor kleine groepen (vanaf twee personen) bij u thuis komen koken. Wij kunnen het complete diner inclusief aankleding, servies en toebehoren voor u klaarmaken en serveren.

Walking Dinner

Kies je voor een Walking Dinner, dan kunnen de gasten gaan en staan waar zij willen. Wij serveren een compleet diner in meerdere rondes bij de mensen. Dit diner wordt praktisch, in kleine porties geserveerd. Er zijn allerlei thema’s om uit te kiezen.

Catering-Zwolle

Buffet

Ga je voor een klassiek buffet? Wij kunnen het op iedere gewenste manier voor u invullen. Eenvoudig of uitgebreid, warm of koud, van de verschillende Mediterrane keukens tot Aziatisch of Zuid-Amerikaans. Of houdt u het graag wat dichter bij huis met Hollandse haring en bitterballen?

Entertainment

Wij kunnen ook zorgen voor een ‘typetje’ dat uw gasten ontvangt en vermaakt. Of wat dacht u van een professionele flairtender die sierlijk verse cocktails voor u en uw gasten bereidt? Live muziek of toch een DJ? Ook regelen we geheel verzorgde BBQ’s in alle vormen en maten, u vraagt wij draaien.

Catering Zwolle en omgeving nodig?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over ons aanbod, prijzen en/of het bespreken van uw wensen.

Back to top